Now Reading
Cosmeticele si produsele de ingrijire cu extract de banane. Cui sunt indicate si de ce

Cosmeticele si produsele de ingrijire cu extract de banane. Cui sunt indicate si de ce

Știm, bananele au foarte multe beneficii pentru sănătatea și frumusețea noastră. Fiind bogate în fitonutrienți, antioxidanți și vitamine, care îmbunătățesc hidratarea pielii sau a părului, oferind protecție împotriva îmbătrânirii acestora, producătorul român HERBAGEN a realizat o gamă cu extract de banană.

Este o gamă cu efecte de hidratare și nutriție intensivă asupra tenului, pielii corpului și părului, fiind formată din șase produse: cremă pentru orice tip de ten, cremă de corp, gel de duș, șampon, mască de păr și ulei de masaj.

Hidratarea și hrănirea pielii și a părului sunt aspecte importante în orice rutină de frumusețe, iar bananele pot oferi hidratare intensă pielii și părului, reducând în același timp iritațiile pielii, petele întunecate și prevenind apariția mătreții, aducând un aport de substanțe nutritive esențiale pentru sănătatea și aspectul pielii și părului.

Vă invit să urmăriți emisiunea Strategia Mea de Sănătate pentru a afla de ce cred eu că merită să încercăm această nouă gamă cu extract de banană de la HERBAGEN.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

118 K
Scroll To Top