Now Reading
Istoria si beneficiile utilizarii extractului de melc in produsele cosmetice. Gama cu extract de melc de la HERBAGEN

Istoria si beneficiile utilizarii extractului de melc in produsele cosmetice. Gama cu extract de melc de la HERBAGEN

Uneori, marile descoperiri se fac întâmplător… Totul este să ai capacitatea de observa ce se întâmplă și de a face conexiunile de rigoare… S-a constatat că persoanele care lucrau în crescătoriile de melci aveau pielea mai fină, mai frumoasă, mai sănătoasă, că zgârieturile li se vindecau mult mai repede, iar cicatricile li se estompau mult mai repede… Ceea ce a atras atenția producătorilor de cosmetice! S-a constatat că acest extract de melc poate fi folosit cu succes în produsele de îngrijre ale pielii, având efecte remarcabile!

Acest extract conține alantoina, colagen, elastină, vitamine, proteine, diferite enzime și diferiti acizi, care fac ca melcul să se poata deplasa pe diferite tipuri de suprafețe și să aibă capacitatea de regenarare a pielii și a cochiliei. Acest extract, mai bine spus, această secreție a melcului, colectată, filtrată, omogenizată, concentrată, stabilizată, poate ajuta și pielea noastră și a devenit un ingredient căutat de producătorii de cosmetice!

La noi, brandul HERBAGEN (www.herbagen.ro) a început să producă asemenea cosmetice încă de acum 10 ani și de atunci dezvoltă continuu aceasta gamă cu extract de melc, tocmai pentru ca este apreciată și cerută pe piață. Acum, HERBAGEN a lansat în această gamă un ser cu extract de melc și venin de viperă. Un produs surprinzător, care merită încercat, nu?!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

118 K
Scroll To Top