Now Reading
Produse dedicate femeilor, produse ce actioneaza impotriva caderii parului si pentru stimularea aparitiei firelor noi de par, de la HERBAGEN

Produse dedicate femeilor, produse ce actioneaza impotriva caderii parului si pentru stimularea aparitiei firelor noi de par, de la HERBAGEN

Au îngerii sex sau nu? Aceasta era problema medievalilor. Dar însăși întrebarea impunea anumite reguli, pentru că nu vrei să ispitești aceste ființe, nu vrei să le faci rău. Și cum și îngerii participă la slujba din biserică, ca femeie te duci cu părul acoperit, cu capul acoperit. Pentru că nu vrei să ispitești cetele de îngeri care văd slujba de sus. Și de aceea, femeilor li se recomanda să meargă la biserică cu capul acoperit, cu părul acoperit, pentru că părul este ispititor, părul este frumos, dar are și conotații erotice. Să ne amintim doar că în multe culturi și civilizații părul femeii îl vede doar soțul, după ziua nunții, tocmai pentru că întreaga frumusețe a femeii este rezervată doar soțului.

Părul este frumos, dar, după cum spuneam, are conotații erotice: părul bogat înseamnă vitalitate, fertilitate, fecunditate. Atunci când ne cade părul, simțim că ne lasă puterile, nu ne mai simțim atât de pline de viață, atât de pline de putere, de forță, și nici nu ne mai simțim atât de frumoase. Și tocmai de aceea, atunci când ne confruntăm cu căderea părului, vrem să contracarăm acest lucru sau să-l mascăm.

Bineînțeles, căderea părului poate să aibă multe cauze: medicale, hormonale, cauze ce țin de stilul de viață, de obiceiuri vicioase, de utilizarea incorectă a anumitor produse. Și, tocmai de aceea, suntem mai mereu în căutarea unor produse pentru sănătatea și frumusețea podoabei noastre capilare.

Ceea ce vreau să vă spun este că HERBAGEN a lansat de curând un kit pentru regenerarea intensivă a podoabei noastre capilare. Este un kit care contribuie atât la reducerea căderii firelor de păr, cât și la apariția firelor noi de păr. Kitul conține: un șampon, un ser, o mască, un spray. Cum se utilizează toate acestea? Ne spălăm pe cap cu acel șampon și apoi ne masăm cu serul. Învelim apoi părul într-un prosop și stăm așa cam o oră. Apoi ne mai spălăm o dată pe cap cu șamponul din acest kit și apoi utilizăm masca. Stăm cu masca vreo 3-4 minute. Și apoi ne clătim. După aceea, utilizăm sprayul pe toată lungimea firului de păr.

Acest tratament, pentru că este un tratament, se recomandă a fi folosit la trei-patru zile, cam de două ori pe săptămână. Și indicația HERBAGEN este să recurgem la acest tratament pentru trei luni, pentru ca să ajungem să vedem efecte și în privința apariției firelor de păr noi. Eu zic că merită să încercăm. Mai ales că este și un produs românesc, nu?

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

118 K
Scroll To Top