Now Reading
Rolul acizilor grasi Omega, pentru sanatatea si frumusetea pielii, dar si a parului. Gama OMEGA Plus de la COSMETIC PLANT

Rolul acizilor grasi Omega, pentru sanatatea si frumusetea pielii, dar si a parului. Gama OMEGA Plus de la COSMETIC PLANT

Pentru a-și menține sănătatea și frumusețea, pielea noastră are nevoie… și de grăsimi sănătoase! Acesta este motivul pentru care COSMETIC PLANT, producător român de cosmetice de calitate, a realizat gama OMEGA Plus, o gama de produse ce conțin un complex de acizi grași Omega 3, 6, 7 si 9, elaborat pe baza a 5 uleiuri vegetale (de floarea-soarelui, susan, porumb, macadamia și măsline).

Aceasta gamă, compusă dintr-o cremă hidratantă, o cremă antirid, o crema de corp și una de mâini, un șampon și un produs 2 in 1, care este în același timp și mască și balsam de păr, mai are un ingredient care și-a demonstrat în timp beneficiile pentru sănătatea și frumusețea pielii și părului nostru! Este vorba de uleiul de avocado!

Mai ales, în sezonul rece, avem nevoie de asemenea produse hidratante, emoliente, hrănitoare! Sunt produse pe care cred că merită să le descoperim! Cu atât mai mult cu cât sunt și produse românești, nu?

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

112 K
Scroll To Top