Now Reading
Te trezesti cu carcei si crampe musculare? Afla cum te poate ajuta un supliment cu magneziu

Te trezesti cu carcei si crampe musculare? Afla cum te poate ajuta un supliment cu magneziu

Ți s-a întâmplat să te trezești, noaptea, cu cârcei, cu crampe musculare, cu furnicături la nivelul mușchilor? Te întrebi ce poți să faci? Înainte de toate, pui imediat mâinile pe locul dureros și masezi delicat. Apoi, dacă poți să te ridici și să faci câțiva pași, ar fi foarte bine. Dacă în mod repetat ai cârcei și crampe musculare, furnicături la nivelul mușchilor, s-ar putea să ai nevoie de un supliment cu magneziu.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, masa musculară scade și masa musculară rămasă trebuie să facă față tuturor sarcinilor. Și, dacă noi facem un efort fizic susținut, dacă trecem brusc de la cald la rece și așa mai departe, mușchii noștri se resimt. Și trebuie să le oferim toate elementele de care au nevoie. Inclusiv magneziu, pentru că magneziul este un element esențial pentru buna funcționare a mușchilor. Dar nu numai! El este esențial pentru sănătatea noastră, ne ajută inima, este indicat împotriva aritmiilor, împotriva hipertensiunii arteriale.

Și, apoi, magneziul este indicat și atunci când ne confruntăm cu oboseală, când avem dureri de cap, chiar migrene, ne susține și digestia, chiar dacă vă mirați, la prima vedere… Este indicat împotriva osteoporozei, ne susține imunitatea și atâtea și atâtea… La Laboratoarele Remedia găsiți Magnesium Complex. Este un supliment alimentar care, pe lângă săruri de magneziu, mai conține și vitamine din complexul B și selenium, zinc și crom.

Mai multe emisiuni de sănătate ample găsiți pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă găsiti și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc tare mult, aveți grijă de voi și de cei dragi! Vă doresc multă sănătate!

120 K
Scroll To Top