Now Reading
Ochelarii speciali care te ajuta sa decriptezi expresiile faciale ale interlocutorilor, apeland la inteligenta artificiala

Ochelarii speciali care te ajuta sa decriptezi expresiile faciale ale interlocutorilor, apeland la inteligenta artificiala

Despre ochelarii speciali care – racordați la inteligența artificială – ne pot ajuta să decriptăm expresiile faciale ale interlocutorilor nostri și ne pot arăta în ce măsură suntem compatibili cu aceștia, vă invit să aflați mai multe în cadrul emisiunii Arena Ideilor, pe care o realizez împreună cu prof. univ. dr. Dragoș Popa.

“De foarte multe ori, putem să avem dubii. Este un prieten adevărat sau nu? Pot să încep o relație cu fata sau cu băiatul acesta? La ce să mă aștept? Și te uiți la el, încerci să citești în ochii lui, pe fața lui… Nu mai e nevoie. Ne punem o pereche de ochelari care ne ajută să vedem ceea se petrece în jurul nostru și în același timp ne proiectează o imagine virtuală a unui ecran. Acești ochelari sunt cuplați la inteligența artificială, care analizează fața persoanelor cu care ne întâlnim. Analiza pe care o face acest sistem de inteligență artificială poate să ne spună care este compatibilitatea noastră cu respectivul, care sunt caracteristicile lui și așa mai departe, toate informațiile respective putând fi citite în timp real pe acel ecran virtual.” (prof. univ. dr. Dragoș Popa)

Mai multe despre evoluția inteligenței artificiale și despre modul în care aceasta ne afectează deja viața, aflați din dialogul purtat cu prof. univ. dr. Dragoș Popa la Arena Ideilor.

Pentru mai multe emisiuni interesante pe teme de actualitate, vă invit să vă abonați la canalul meu de YouTube. Vă mulțumesc!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top