Now Reading
Cum ne afecteaza consumul exagerat de antibiotice si cum ne putem sustine flora digestiva atunci cand ni se prescrie un tratament cu antibiotice

Cum ne afecteaza consumul exagerat de antibiotice si cum ne putem sustine flora digestiva atunci cand ni se prescrie un tratament cu antibiotice

În cadrul emisiunii Dialoguri pentru Sănătate, am avut-o ca invitată pe doamna dr. Marinela Ivănescu, medic veterinar, creatoarea produselor Ovoimuno, care ne-a explicat de ce nu este bine să luam antibiotice fără ca acestea să ne fie prescrise de medic și care este pericolul consumul exagerat de antibiotice.

“Soluția pentru a mă proteja de infecții sau pentru a elimina o infecție cu care deja mă confrunt este creșterea imunității, prin susținerea organismului cu diverse remedii, suplimente. Avem la îndemână variante.

Putem să asociem Ovoimuno cu antibioticul, deoarece, susținând imunitatea, răspunsul organismului la boală se îmbunătățește și, mai mult decât atât, având acțiune prebiotică, probiotică, taie din toxicitatea antibioticului. Antibioticul administrat repetat duce la scăderea imunității, tocmai prin afectarea intestinului, și ne duce din ce în ce în mai rău. Tratăm, ne simțim bine o perioadă, boala revine și mai dificil de tratat, devenim antibiorezistenți și rămânem fără soluții.” (dr. Marinela Ivănescu, creatoarea produselor Ovoimuno)

Mai multe despre produsele Ovoimuno puteți afla accesând www.ovoimuno.ro sau apelând la 0726.936.392 sau 031.421.3745. Multă sănătate!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

114 K
Scroll To Top