Now Reading
Cum ne pot ajuta suplimentele Ovoimuno in cazul infectiilor recurente

Cum ne pot ajuta suplimentele Ovoimuno in cazul infectiilor recurente

Ce sunt suplimentele Ovoimuno și cum ne pot ajuta în cazul infecțiilor recurente, vă invităm sa aflați chiar de la creatoarea acestora – dr. Marinela Ivănescu, medic veterinar care, dupa îndelungi cercetări despre imunoglobulinele aviare, a realizat aceste produse naturale. Aflați când, cui și cum sunt indicate. În cadrul emisiunii noastre Dialoguri pentru Sănătate!

Ovoimuno poate fi folosit atât preventiv, sunt sănătos și vreau să-mi mențin sănătatea, așa cum este perioada virozelor, sau curativ, în momentul în care mă confrunt deja cu o problemă, încep și îl administrez cu doza zilnică recomandată: 6 grame la copil, 12 grame la adult.

Prin creșterea imunității, cu ajutorul imunoglobulinelor, imunitatea a reușit să elimine infecții prin administrările de cele două luni, așa cum este protocolul, cu diferite localizări, de la cele cutanate, respiratorii, digestive, genitale până la infecțiile banale, să le spunem, urinare cu Escherichia coli sau cele genitale cu Candida.” (dr. Marinela Ivănescu, creatoarea produselor Ovoimuno)

Mai multe puteți afla accesând www.ovoimuno.ro sau apelând la 0726.936.392 sau 031.421.3745. Multă sănătate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top