Now Reading
De ce scade imunitatea odata cu inaintarea in varsta. Suplimente nutritive recomandate seniorilor

De ce scade imunitatea odata cu inaintarea in varsta. Suplimente nutritive recomandate seniorilor

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, se întâmplă să constatăm că ne îmbolnăvim mai des, că ne confruntăm cu răceli, gripe și tot felul de viroze mult mai des, iar acestea ne și țin mult mai mult…

Cum am putea să ne susținem sistemul imunitar, pe măsura ce înaintăm în vârstă? De ce ne sunt indicate suplimentele Ovoimuno? Am stat de vorbă chiar cu creatoarea acestora – doamna Marinela Ivănescu, cea care, ani și ani, a lucrat în cercetare în domeniul medicinii veterinare și, plecând de aici, a elaborat aceste produse pe baza imunoglobulinelor Y extrase din ou. Vă invit să urmăriți dialogul nostru pentru sănătate!

“În cazul persoanelor în vârstă, explicația acestor îmbolnăviri frecvente, mai grave, a mai multor tipuri de boli cronice… este că organismul îmbătrânește și odată cu el îmbătrânește și sistemul imunitar și acesta nu mai are capacitatea să ne protejeze, să ne apere. Pe de altă parte, pe măsură ce înaintăm în vârstă, se instalează bolile. Administrăm medicamente, medicația permanentă și mai mult scade imunitatea și ajungem să fim într-un cerc vicios din care nu reușim să mai ieșim.” (Marinela Ivănescu, medic veterinar și creatoarea produselor Ovoimuno)

Mai multe despre produsele Ovoimuno puteți afla accesând www.ovoimuno.ro sau apelând la 0726.936.392 sau 031.421.3745. Multă sănătate!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc! (Foto: iStock)

114 K
Scroll To Top