Now Reading
Influenta stresului asupra sistemului imunitar. Cand si de ce sunt indicate produsele Ovoimuno

Influenta stresului asupra sistemului imunitar. Cand si de ce sunt indicate produsele Ovoimuno

Din ce în ce mai multă lume se confruntă cu boli autoimune. În cadrul emisiunii Dialoguri pentru Sănătate, am discutat cu doamna dr. Marinela Ivănescu, medic veterinar, creatoarea produselor Ovoimuno, despre ce sunt bolile autoimune și ce am putea face dacă, din păcate, ajungem să ne confruntăm cu așa ceva.

“În cazul bolilor autoimune, se întâmplă o disfuncție, în sensul accelerării activității sistemului imunitar. Acesta devine foarte activ, se îndreaptă împotriva propriului corp, generează autoanticorpi și aceștia ne distrug organismul. (…)

În general, se manifestă prin inflamație, durere, depinde de boala autoimună. Și atunci se prescriu antiinflamatorii, pentru a reduce durerea. Aceasta este ținta tratamentului. În momentul în care se întâmplă ca aceste protocoale să nu mai dea rezultate, se trece la etapa următoare a protocolului alopat, adică medicamentele imunosupresoare. Și acestea au ca scop să încetinească activitatea sistemului imunitar, dar, din păcate, au o serie de efecte adverse, secundare, grave, greu de suportat de pacienți. Aceștia renunță sistematic la aplicarea acestor protocoale. Nu le mai pot suporta efectele secundare. Sunt foarte agresive.(…)

Putem, din experiența noastră, lângă medicamentul alopat să asociem suplimentele Ovoimuno, tocmai pentru că acționează prebiotic, probiotic și atunci îmi protejez organismul și aceste efecte secundare sunt diminuate. (dr. Marinela Ivănescu, creatoarea produselor Ovoimuno)

Mai multe despre produsele Ovoimuno puteți afla accesând www.ovoimuno.ro sau apelând la 0726.936.392 sau 031.421.3745. Multă sănătate!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

114 K
Scroll To Top