Now Reading
Cosmetice cu efect imediat, in aproximativ o ora de la utilizare imbunatatesc aspectul tenului. Gama Instant Filler de la HERBAGEN

Cosmetice cu efect imediat, in aproximativ o ora de la utilizare imbunatatesc aspectul tenului. Gama Instant Filler de la HERBAGEN

HERBAGEN, producător român de cosmetice, a lansat o noua gama de produse cosmetice – gama Instant Filler cu microsfere cu acid hialuronic. Este o gamă ale cărei produse conțin microsfere deshidratate cu acid hialuronic, care au capacitatea de a pătrunde adânc în piele, de a penetra straturile superioare ale epidermei și, acolo unde au ajuns, au capacitatea să absoarbă apa și, în acest fel, își cresc foarte mult volumul. Și, pe măsură ce se umflă, ridurile sunt atenuate, pentru că pielea se ridică de la interior spre exterior. Se umplu ridurile, cumva. Această gamă conține un ser, o cremă, un balsam pentru buze și o mască.

Produse conțin, pe lângă acid hialuronic, și colagen marin, conțin o serie întreagă de uleiuri, de susan, de borago, de avocado, de cocos și câte și mai câte. Sunt ingrediente care au un rol emolient, hidratant, antioxidant, regenerant, antirid. Produsele se găsesc pe www.herbagen.ro, în magazinul producătorului de pe Calea Victoriei, nr. 26, București, Sector 1, dar și în diferite farmacii și magazine cu produse de sănătate și de frumusețe.

Va invit sa urmăriți emisiunea Strategia Mea de Sănătate. Este o strategie de sănătate, dar și de frumusețe, din care aflăm mai multe despre produse nou lansate, despre noi servicii care ne ajuta sănătatea și frumusețea.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top