Now Reading
Simbolistica si… parfumul marului. Ceaiul de mar si scortisoara de la Larix

Simbolistica si… parfumul marului. Ceaiul de mar si scortisoara de la Larix

Merele au foarte multe povești! Încă de la facerea lumii, Adam nu a putut să reziste ispitelor Evei de a mușca din măr. Și a renunțat la nemurire pentru a gusta acest fruct al pomului cunoașterii. Mărul, bun, dulce, frumos, zemos, este un fruct râvnit de toată lumea. Mai ales că aducea un anume statut, o anume recunoaștere. Era mult râvnit. De aici, obiceiul grecilor de a-ți arunca un măr. Și tu, dacă îl prindeai, însemna că le accepți dragostea. Chiar Războiul Troian se spune că a pornit de la un măr, mărul discordiei, disputat între trei zeițe frumoase: Hera, Afrodita, Atena.

Însă, merele, pline de vitamine, minerale, fibre, ne ajută sănătatea! Le mâncăm ca atare, dar și în supe, în sosuri, în prăjituri… Le savurăm fierte, coapte, răzălite, dar savurăm și un ceai de măr cu scorțișoară, cum este ceaiul de măr și scorțișoară de la Larix.

Luați-vă necesarele momente de răgaz, luați-vă momentele în care să recitiți povești, în care să savurați o cană cu ceai Larix. Vom vorbi mai multe despre ceaiurile Larix în emisiunea mea Strategia Mea de Sănătate, pe care vă mulțumesc tare mult că o urmăriți.

Nu uitați să vă abonați la canalul meu de YouTube, să dați like paginii mele de Facebook și nu uitați că pe Instagram și pe TikTok mă găsiți cu sfaturi scurte de sănătate. Aveți grijă de voi și de cei dragi! Și descoperiți povești! Și ceaiuri!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top