Now Reading
Miscarea si alimentatia echilibrata, indispensabile sanatatii

Miscarea si alimentatia echilibrata, indispensabile sanatatii

Nimic nu e mai important decat sanatatea! Daca esti sanatos, te poti bucura de viata, poti crea si poti lupta pentru idealurile tale. Este firesc asadar ca aceasta sa fie una dintre tematicile predilecte ale intalnirilor care ne anima serile petrecute in ambianta fermecatoare a ShowRoom-ului Exotique.
La intalnirea de aseara, nu s-a discutat insa doar despre alimentatie, ci si despre rolul miscarii, extrem de important pentru pastrarea siluetei si pentru mentinerea sanatatii.
De aceasta data, doamna Pusa Hack ne-a facut o adevarata surpriza, invitandu-l pe Cristian Margarit, binecunoscutul consultant in nutritie si fitness, care a cucerit rapid audienta nu numai prin ideile sale, ci si prin elocinta sa. Este o adevarata bucurie sa participi la asemenea dezbateri, care ii anima pe toti cei care cauta solutii pentru o viata sanatoasa.
Schimbul viu de idei si accesul la experienta celor preocupati de aceleasi probleme sunt elemente pe care le consideram esentiale pentru calitatea vietii noastre si prin care putem dobandi un sens in plus in cele cateva ore petrecute impreuna. Va asteptam asadar, cu drag, alaturi de noi, la urmatoarea noastra intalnire cool, dacic cool!

Articole recomandate: Spune-mi ce mananci, ca sa-ti spun cat de sanatos esti! 

Impreuna cu Pusa Hack, Exotique
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top