Now Reading
Nu vreau decat… totul! Acum! Imediat!

Nu vreau decat… totul! Acum! Imediat!

Da, cam astea sunt pretentiile mele atunci cand vine vorba de cosmetice… Dupa ce soarele si vantul ti-au brazdat chipul, dupa ce drumurile s-au transformat in amintiri si-n riduri, ai nevoie de solutii rapide, de remedii eficiente si instant, care sa-ti hraneasca tenul, sa-l ingrijeasca, sa-l faca frumos si luminos. Tocmai de aceea imi place sa folosesc mastile cosmetice. In 20 de minute, tenul iti este revigorat, stralucitor, fericit.
Imi place sa incerc lucruri noi, retete noi, dar asta nu inseamna ca nu sunt fidela celor care m-au cucerit si m-au incantat, produselor cosmetice de al caror raport calitate-pret am fost multumita. Un produs pe care l-am descoperit de curand si care, dupa oboseala ultimelor calatorii, mi-a redat luminozitatea si vitalitatea tenului este masca cu venin de albine de la Apimond. Dupa nici doua incercari, m-am hotarat! O sa fac o cura cu aceasta masca cu venin de albine.
Dupa ce drumurile se aseaza in vise si se astern frumos in riduri, dupa ce iti odihnesti oasele, iti speli picioarele de colbul alb al unor carari uitate, dupa ce-ti clatesti fata cu apa curata si plina de speranta zilei de maine, frumusetea chipului tau ingrijit cu ceva natural de la tine de acasa, din Romania ta draga, se oglindeste altfel in oglinda din baie si… in ochii celor din jur.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top