Now Reading
Un produs in care cred: capsulele din ulei de ficat de rechin de la Lysi

Un produs in care cred: capsulele din ulei de ficat de rechin de la Lysi

Trebuie sa recunosc ca nu am fost chiar cel mai ascultator copil, astfel incat nu e de mirare ca m-am ales cu o sinuzita care m-a chinuit ani de zile… Pana cand, spre norocul meu, am descoperit un nou produs, pentru mine, miraculos, capsulele din ulei de ficat de rechin ale companiei islandeze Lysi. Cu ajutorul lor, nu numai ca am scapat de nesuferitele dureri de sinusuri, dar am uitat si ce inseamna diferitele viroze, de care tot nu reuseam sa scap… Cum sunt deja cativa ani de cand ma bucur de binefacerile acestor capsule, pe care deja le-am recomandat si mai multor prieteni, care la randul lor au fost entuziasmati de efectele lor, m-am gandit ca este timpul sa va prezint si voua acest stravechi dar al naturii.
Populatiile nordice cunosteau, inca din cele mai vechi timpuri, efectele extraordinare ale uleiului de rechin, una dintre cele mai vechi vietuitoare ale planetei noastre. Se spune ca aplicau ficatul de rechin direct pe ranile infectate, cu efecte, se pare, chiar mai bune decat in cazul unor medicamente moderne.
Acum, zece dintre cititorii blogului, care de-a lungul timpului au participat si cu comentarii, pentru care le multumesc, vor primi cate o cutie de capsule cu ulei din ficat de rechin, de la Lysi.
Sper sa va bucurati de aceleasi efecte benefice de care m-am bucurat si eu! Si sper mai ales ca, in continuare, comunitatea noastra Dacic Cool sa creasca si sa reusim sa ne impartasim reciproc cat mai multe dintre experientele si gandurile noastre.

Saga Sanatate (importatorul si distribuitorul produselor Lysi in Romania) va expedia cate o cutie de capsule din ulei de ficat de rechin urmatorilor: Rodica Puscasu, Adel, Aurelian, Janeta Craciun, Ionela Cristina Mates, Felicia Popa, Adriana Cristea, Doina Micu, Marioara P, Paul Gheorghiu.

Un produs in care cred, capsulele din ulei de ficat de rechin de la Lysi
View Comments (2)
  • Nici eu nu am fost un copil chiar cuminte… asadar, racelile se tineau lant. Mi-am trait copilaria la tara, acolo unde se alearga pe ulita cu talpile goale, acolo unde te ascunzi de furtuna sub nucii batrani. A fost o perioada feerica… desi exageram cateodata cu statul in ploaie. Spre bucuria mea, parintii nu m-au indopat cu medicamente; au incercat sa ma trateze, de fiecare data, cu ceaiuri.
    Pana acum, am incercat capsulele cu ulei de ficat de cod. Le-a folosit toata familia si suntem multumiti. Ne-au cam ocolit racelile si ne simtim mai plini de energie. Asadar, nu pot decat sa va multumesc enorm pentru capsulele din ulei de ficat de rechin! De asemenea, vreau sa va doresc energie si putere sa mergeti mai departe in tot ceea ce faceti!
    Din Suceava, cu dragoste,
    Rodica Puscasu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

118 K
Scroll To Top