Now Reading
Cum actioneaza microsferele deshidratate cu acid hialuronic pentru imbunatatirea aspectului tenului matur. Cosmetice cu ingrediente antirid cu efect rapid

Cum actioneaza microsferele deshidratate cu acid hialuronic pentru imbunatatirea aspectului tenului matur. Cosmetice cu ingrediente antirid cu efect rapid

De ce apar ridurile? Pentru că pielea noastră îmbătrânește. Îmbătrânesc toate organele noastre, atâta doar că îmbătrânirea pielii o vedem în oglindă. Și, bineînțeles, ne dorim să atenuăm semnele atât de vizibile ale îmbătrânirii pielii. Ca să putem să facem acest lucru, ar trebui să vedem de ce și cum apar aceste modificări. Bineînțeles, este vorba de genetică, de bagajul genetic al fiecăruia dintre noi. Dar aici nu prea avem ce face. Este vorba și de mimica feței, dar adevărul e că nici aici nu prea avem ce face, pentru că ne bucurăm, zâmbim, ne întristăm, plângem, avem o anumită expresivitate a feței, fără de care nu am putea să trăim. N-avem cum să renunțăm la toate acestea, ar însemna să nu mai trăim, să nu ne mai exprimăm, să nu mai comunicăm. Bineînțeles, contează și cum dormim, pentru că, dacă dormim în anumite poziții incorecte, s-ar putea să facem mai mult anumite riduri. Și, bineînțeles, contează alimentația, hidratarea, mișcarea, poluarea, mediul în care trăim este foarte important… Și timpul, timpul care trece peste toti.

Ținând cont de toate acestea, HERBAGEN (www.herbagen.ro), producător român de cosmetice, a lansat gama Instant Filler cu microsfere cu acid hialuronic. Este o gamă ale cărei produse conțin microsfere deshidratate cu acid hialuronic. Ce fac aceste microsfere deshidratate? Au capacitatea de a pătrunde adânc în piele, de a penetra straturile superioare ale epidermei și, acolo unde au ajuns, au capacitatea să absoarbă apa și, în acest fel, își cresc foarte mult volumul. Și, pe măsură ce se umflă, ridurile sunt atenuate, pentru că pielea se ridică de la interior spre exterior. Se umplu ridurile, cumva. Această gamă conține un ser, o cremă, un balsam pentru buze și o mască. Aceste produse conțin, pe lângă acid hialuronic, și colagen marin, conțin o serie întreagă de uleiuri, de susan, de borago, de avocado, de cocos și câte și mai câte. Sunt ingrediente care au un rol emolient, hidratant, antioxidant, regenerant, antirid.

Așadar, iată o nouă gamă românească, care este recomandată pentru orice tip de ten și care are efecte imediate! Pentru că, să fim sinceri, ne dorim și cosmetice cu efecte imediate. De fapt, efectele se văd, în cazul utilizării acestor produse, cam la o oră după ce le-am utilizat. Utilizăm mai întâi serul și, după câteva minute, crema. Și iată cum, înainte de un eveniment important, putem să arătăm mult mai bine.

Vă mulțumesc tare mult pentru că urmăriți Strategia Mea de Sănătate, mica mea emisiune de sănătate, dar și de frumusețe! Și nu trebuie să uităm că sănătatea și frumusețea sunt strâns legate între ele, trebuie să avem grijă și de sănătatea, și de frumusețea pielii. Și mă bucur de fiecare dată, așa cum știți, când am ocazia să recomand produse românești. Și mă bucur de fiecare dată când văd că producătorii români vin pe piață cu noutăți, cu inovații, așa cum este și această gamă de la HERBAGEN!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

118 K
Scroll To Top