Now Reading
Probioticele si sanatatea intima

Probioticele si sanatatea intima

Probioticele ci echilibrul florei vaginale

Stim: sa previi este mai usor decat sa tratezi. Asa ca, pentru a ne mentine o buna stare de sanatate, este esential sa stim sa ne ingrijim, sa avem o atitudine preventiva, sa alegem inteligent si sanatos. Iar, pentru a putea face aceste lucruri, trebuie sa ne informam adecvat.

Tinand cont de toate acestea, campaniile ARENA Communications promoveaza noutatile din domeniul medical, noile descoperiri, materiale, proceduri si tehnologii, care ne pot ajuta sa ne mentinem sanatatea si sa adoptam atitudinea preventiva recomandata.

Astfel, in aceasta perioada, am demarat campanii de promovare a importantei probioticelor pentru sanatatea femeilor. Daca majoritatea dintre noi au auzit de flora digestiva si stiu, de exemplu, ca trebuie sa ia probiotice digestive pentru a-si sustine flora digestiva, mai ales dupa un tratament cu antibiotice, nu la fel stau lucrurile in cazul florei vaginale.

In cadrul campaniilor noastre, ne-am propus sa popularizam exact acest lucru: importanta florei vaginale si ce putem face pentru a mentine echilibrul acesteia. Vorbim, astfel in campaniile noastre, despre importanta probioticelor vaginale si despre cum ne pot ajuta acestea sanatatea intima. Despre suplimentele alimentare cu lactobacili, care sunt recomandate pentru sanatatea femeilor, am vorbit in cadrul Stirilor Pro TV, la emisiunea Ce se intampla, Doctore?.

Mentionam ca exista pe piata suplimente alimentare cu lactobacili, cu administrare orala, ceea ce face ca acestea sa poata fi utilizate si de fetele care inca nu si-au inceput viata sexuala. Pentru ca si fetele care nu si-au inceput, inca, viata sexuala se pot confrunta cu infectii intime! (Iar acest lucru l-am dezbatut pe larg, in mai multe emisiuni ACC Media Channel, canalul nostru cu emisiuni de calitate, alaturi de specialisti de top din domeniile lor de activitate.)

Ma bucur ca am avut ocazia sa vorbim despre toate acestea, in cadrul Stirilor Pro TV. Multumesc mult, Andreea Groza, pentru deschiderea cu totul speciala spre tot ceea ce inseamna educatia pentru sanatate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top