Now Reading
Beneficiile curelor cu apa sarata de la Cojocna combinate cu tratamentele din Centrul HC Kinetic din cadrul Bailor Sarate Cojocna

Beneficiile curelor cu apa sarata de la Cojocna combinate cu tratamentele din Centrul HC Kinetic din cadrul Bailor Sarate Cojocna

În căutarea unei destinații de weekend în care să vă regăsiți starea de bine? Iată o sugestie sănătoasă: Băile Sărate Cojocna din județul Cluj. Iar curele cu apă sărată de aici pot fi combinate cu succes de tratamentele de fiziokinetoterapie de la HC Kinetic, centrul din cadrul Băilor Cojocna.

Pentru a afla mai multe despre toate acestea, vă invit să aflați urmărind Dialogul pentru Sănătate pe care l-am purtat cu doamna Hajni Chelaru, fondatoarea HC Kinetic și, în același timp, terapeut și profesor asociat la Facultatea de Kinetoterapie de la Universitatea Babeș-Bolyai.

Iar în privința cazării puteți alege pensiunile din zonă! Nu uitați cât de bine face un weekend de relaxare!

Pentru mai multe informații – www.hckinetic.ro, office@hckinetic.ro, 0371 232 114.

Centrul HC Kinetic Cojocna:
Str. Republicii nr.126, localitatea Cojocana, județul Cluj
0740 010 024

Centrele HC Kinetic Cluj-Napoca:
Str. Mihai Eminescu nr. 7 ap. 2, Cluj-Napoca, județul Cluj
Str. Aurel Vlaicu nr. 184, bl. 3, Cluj-Napoca, județul Cluj
Str. Iuliu Maniu nr. 7, ap. 2, Cluj-Napoca, județul Cluj
0740 171 012

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Aveți grijă de voi și nu uitați cât de importantă este atitudinea preventivă!

120 K
Scroll To Top