Now Reading
Ce se poate face in cazul durerilor de spate. Programul de preventie si tratament propus de Clinica Floare de Lotus

Ce se poate face in cazul durerilor de spate. Programul de preventie si tratament propus de Clinica Floare de Lotus

Despre ce se poate face în cazul durerilor de spate și despre programul de prevenție și tratament propus de Clinica Floare de Lotus puteți afla urmărind dialogul pe care l-am avut cu doamna dr. Felicia Oprea, medic primar expertiză și recuperare medicală, fondatoarea Clinicii Floare de Lotus (www.floare-de-lotus.com).

Veți afla foarte multe lucruri interesante! Cum ar fi, de exemplu, la ce tip de băncuțe ar fi bine să învețe cei mici, pe ce tip de scaune ar trebui să stea când își fac lecțiile, ce ar trebui apoi noi, adulții, să facem atunci când simțim primele dureri de spate. Vorbim pe larg despre programul “Spatele tău sănătos!” inițial de doamna dr. Felicia Oprea și, bineînțeles, despre o serie de lucruri pe care ar trebui să le urmăm cu toții dacă vrem să ne menținem și să ne recâștigăm sănătatea!

Un dialog interesant pe care vă invit să îl urmăriți! Pentru sănătatea voastră și a celor dragi!

Clinica Floare de Lotus se găsește pe strada Iordache Golescu nr. 17, București, Sector 1. (Lângă Parcul Regina Maria, foarte aproape de Podul Grant.) Mai multe informații despre Clinica Floare de Lotus puteți afla apelând la 0744 470 138 sau scriind la floaredelotus315@gmail.com.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă doresc multă sănătate și aveți grijă de cei dragi!

114 K
Scroll To Top