Now Reading
Zincul si imunitatea. De ce multe suplimente alimentare cu zinc contin si quercetina

Zincul si imunitatea. De ce multe suplimente alimentare cu zinc contin si quercetina

Stim ca din alimentatie, din pacate, adevarul este ca noi nu ne luam necesarul de vitamine si de minerale si asa mai departe… Si nu ne luam nici necesarul de zinc. In mod normal, zincul se gaseste in crustacee, in fructe de mare, in carne, in produse lactate, in cereale si asa mai departe… Dar, cum nu ne luam cantitatea suficienta de zinc din alimentatie, dupa cum spuneam, este recomandat un supliment cu zinc.

Si, asa cum stiti, de foarte multe ori am recomandat suplimentele Laboratoarelor Remedia. Dar ceea ce vreau sa spun este ca Laboratoarele Remedia, pe langa suplimentele cu zinc, au elaborat si alte suplimente, care, pe langa zinc, au si alte elemente care sa ne sustina imunitatea. De exemplu, suplimente care contin quercetina, zinc si vitamina D. Deoarece quercetina s-a demonstrat ca ajuta la patrunderea zincului in celule. Iar rolul vitaminei D pentru sanatate si imunitate il stim deja.

Va multumesc tare mult pentru ca urmariti Strategia Mea de Sanatate, micile mele sfaturi de sanatate si, bineinteles, va invit sa va abonati la canalul meu de YouTube si sa dati like paginii mele de Facebook, pentru ca pe YouTube si pe Facebook postez emisiuni ample despre toate aceste subiecte sanatoase. Va multumesc tare mult si va doresc sa aveti o toamna plina de sanatate si de bucurii!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

117 K
Scroll To Top